FRONIUS INVERTER

fronius inverter
Fronius SYMO inverter til Hynrid solcelleanlæg

Fronius fra Østrig er en af de absolut førende producenter af invertere, deres kompromisløse tilgang til udvikling og kvalitet, gør Fronius til en af de bedste inverter løsninger i verden.

Fronius invertere er forskellige, alt efter om du har et solcelleanlæg eller et hybrid solcelleanlæg. Inverterende har en APP løsning der giver dig et overblik over dit anlæg i hverdagen.

Invertere til solcelleanlæg findes i størrelserne 3KW – 20KW. Vi vælger den størrelse inverterer der passer til det solcelleanlæg du skal have. Inverteren fungerer sådanne, at den lader dig bruge strømmen mens den bliver produceret i løbet at dagen og den strøm der så ikke bliver brugt, bliver automatisk sendt ud på elnettet. Den strøm der bliver sendt ud på elnettet, vil du få time afregning tilbage på din elregning.

Hybrid invertere findes i 3 – 5KW, den bliver kaldt master inverteren for den bestemmer hvad der skal ske med din strøm. Om den skal i batteriet, bruges direkte i huset eller om strømmen skal ud på elnettet. Hvis dit anlæg er større end 8,1KW vil du få en inverter med som vil indgå i et master / slave forhold hvor master inverteren vil dikterer hvordan strømmen skal fordeles, slave inverteren vil fungerer som omformer af strømmen og sende den ud på nettet.

Med den dansksproget APP vil du have fuldt overblik og kontrol over dit solcelleanlægs ydelse og funktion – hjemmefra eller når du er ude. Med den omfattende og overskuelige APP kan du overvåge og analysere anlægget ud fra de vigtige data du får på effekt, udbytte og forbrug.

Hvis du har et hybrid anlæg, vil du nemt og overskueligt kunne se energistatus og lade tilstand for energilageret. dermed har du hele tiden overblik over solcellesystemet og kan optimere dit egetforbrug og dermed spare penge.

© Copyright 2024 - Solcelleanlæg.dk Aps - en del af Turbin Aps